1. Headquarter of “NATO” is located in ?

  1. Jakarta
  2. Gland
  3. Ankara
  4. Brussels
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: Headquarter of NATO is situated in brussels (Belgium).

2. Headquater of “World Trade Organisation (WTO)” is situated in ?

  1. Santiago
  2. Geneva
  3. London
  4. Vienna
View Answer

Answers: Option(B).


Memory: No memory available.

3. Headquarter of “WWF (World Wildlife Fund)” is located in ?

  1. Paris
  2. Jordan
  3. Gland
  4. New York
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

4. Headquater of “South Asian Association for Regional Cooperation (SAARC)” is situated in ?

  1. London
  2. New York
  3. Geneva
  4. Kathmandu
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

5. Headquarter of “Amnesty International” is located in ?

  1. Nairobi
  2. Minsk
  3. London
  4. Paris
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

6. Headquater of “International Monetary Fund (IMF)” is situated in ?

  1. Washington
  2. Montreal
  3. Berne
  4. London
View Answer

Answers: Option(A).


Memory: No memory available.

7. Headquarter of “World Health Organisation (WHO)” is located in ?

  1. Geneva
  2. London
  3. Kuwait
  4. Mecca
View Answer

Answers: Option(A).


Memory: No memory available.

8. Headquater of “United Nations Internationals Children’s Emergency Fund (UNICEF)” is situated in ?

  1. Santiago
  2. Canberra
  3. Brussels
  4. New York
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

9. Headquarter of “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organisation (UNESCO)” is located in ?

  1. Hongkong
  2. Paris
  3. Berne
  4. Geneva
View Answer

Answers: Option(B).


Memory: No memory available.

10. Headquater of “International Bank for Reconstruction and Development (IRBD)” is situated in ?

  1. Kathmandu
  2. London
  3. Washington
  4. New York
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

Related Post

1. Units and Measurements Questions and Answers
2. Basic Computer Questions and Answers
3. Economic System Questions and Answers
4. Synonyms Questions and Answers
5. Classification of Organism Questions and Answers
6. Analogy Questions and Answers
7. Resistance Questions and Answers
8. Important Days Questions and Answers

Chapter-Wise Topic

1. Chapter-wise questions and answers on computer
2. Chapter-wise questions and answers on english
3. Chapter-wise questions and answers on reasoning
4. Chapter-wise questions and answers on physics
5. Chapter-wise questions and answers on biology
6. Chapter-wise questions and answers on economy
7. Chapter-wise questions and answers on network theory
8. Chapter-wise questions and answers on miscellaneous