1. The beautiful is not always the some like the good ?

  1. as good
  2. like good
  3. as the good
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

2. I noticed that opposite man was staring at me ?

  1. the opposed man
  2. the man opposite
  3. opposite the man
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

3. There is no more room for you in this compartment ?

  1. there is no more seat
  2. there is no more space
  3. there is no more accomodation
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

4. My sister-in-law has a house for letting ?

  1. for letting out
  2. to lent out
  3. to let
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

5. There is no solution for this problem ?

  1. from
  2. to
  3. of
  4. No improvement
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

6. Either he or I am going ?

  1. he or I are going
  2. he is going or I am
  3. I or he is going
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

7. It is difficult for a person to see through her artificial schemes ?

  1. artistic
  2. artful
  3. aesthetic
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

8. Who does not know that this was broadcasted the days ago ?

  1. was broadcast
  2. had broadcast
  3. would broadcast
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(A).


Memory: No memory available.

9. We had nothing to eat since 8’o clock this morning ?

  1. did have nothing
  2. have had nothing
  3. has had nothing
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

10. The demonstration passed off peacefully ?

  1. passed on
  2. passed out
  3. passed away
  4. no improvement
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

Related Post

1. Units and Measurements Questions and Answers
2. Basic Computer Questions and Answers
3. Economic System Questions and Answers
4. Synonyms Questions and Answers
5. Classification of Organism Questions and Answers
6. Analogy Questions and Answers
7. Resistance Questions and Answers
8. Important Days Questions and Answers

Chapter-Wise Post

1. Chapter-wise questions and answers on computer
2. Chapter-wise questions and answers on english
3. Chapter-wise questions and answers on reasoning
4. Chapter-wise questions and answers on physics
5. Chapter-wise questions and answers on biology
6. Chapter-wise questions and answers on economy
7. Chapter-wise questions and answers on network theory
8. Chapter-wise questions and answers on miscellaneous

Our Social Pages