1. Leave no stone unturned –

  1. Search for the hidden treasure
  2. Do a futile task
  3. To try utmost
  4. To keep clean and tidy
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

2. A white elephant –

  1. An elephant with white skin
  2. A costly thing
  3. A useful material
  4. A product of gold
View Answer

Answers: Option(B).


Memory: No memory available.

3. A piece of cake –

  1. Something which is very difficult
  2. A cake cut into pieces
  3. Work of hard labour
  4. Something which is very easy
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

4. To kill two birds with one stone –

  1. Killing a bird with gun
  2. To not feel well
  3. Accidentally reveal secret
  4. To solve two problems at once
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

5. Give somebody a ring –

  1. A proposal for marriage
  2. Call someone on the telephone
  3. Giving someone a golden ring
  4. A precious material
View Answer

Answers: Option(B).


Memory: No memory available.

6. A burning question –

  1. A very negligible issue
  2. Problem of conveyance
  3. A widely debated issue
  4. Act of aggressive
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

7. Keep under one’s hat –

  1. Keep all your wealth in room
  2. Hide something under cap
  3. A hidden treasure
  4. To keep something secret
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

8. A far cry –

  1. Long period of crying
  2. A long way off
  3. Desire of getting something
  4. A neglected thing
View Answer

Answers: Option(B).


Memory: No memory available.

9. Make up one’s mind –

  1. Teaching someone
  2. To be prepared
  3. Make a decision
  4. Making someone’s mind diverted
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

10. To weather the strom –

  1. Having possibly of rain
  2. A stormy weather
  3. Survive a difficult situation
  4. A pleasant circumstances
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

Related Post

1. Units and Measurements Questions and Answers
2. Basic Computer Questions and Answers
3. Economic System Questions and Answers
4. Synonyms Questions and Answers
5. Classification of Organism Questions and Answers
6. Analogy Questions and Answers
7. Resistance Questions and Answers
8. Important Days Questions and Answers

Chapter-Wise Post

1. Chapter-wise questions and answers on computer
2. Chapter-wise questions and answers on english
3. Chapter-wise questions and answers on reasoning
4. Chapter-wise questions and answers on physics
5. Chapter-wise questions and answers on biology
6. Chapter-wise questions and answers on economy
7. Chapter-wise questions and answers on network theory
8. Chapter-wise questions and answers on miscellaneous

Our Social Pages