1. Ins and outs –

  1. Entry and exit
  2. To know in details
  3. Inlet and outlet
  4. Inhaling and exhaling
View Answer

Answers: Option(B).


Memory: No memory available.

2. After one’s own heart –

  1. Fall in love with someone
  2. Attraction towards a lady
  3. Sharing one’s tastes or views
  4. Placing an artificial heart
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

3. All and sundry –

  1. Nobody
  2. People
  3. Everyone
  4. No one
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

4. In black and white –

  1. Unnecessary things
  2. In full swing
  3. With evidence
  4. In writing
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

5. Bring to light –

  1. Keep something hidden
  2. Fetch someone to light
  3. Disclosure of something
  4. Impart someone knowledge
View Answer

Answers: Option(C).


Memory: No memory available.

6. Change one’s mind –

  1. Change one’s decisions or opinions
  2. Making surgery on brain
  3. Making someone fool
  4. A firm decision
View Answer

Answers: Option(A).


Memory: No memory available.

7. At variance with –

  1. Sometimes
  2. In any way
  3. In one time
  4. In opposite
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

8. Give up the ghost –

  1. Leave
  2. Die
  3. Emit
  4. Live
View Answer

Answers: Option(B).


Memory: No memory available.

9. Heart and soul –

  1. The whole of one’s energy
  2. Act of expressing passion
  3. A paranormal activity
  4. With one’s whole heart
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

10. Hither and thither –

  1. From top to bottom
  2. A fickle mind
  3. From pilar to post
  4. Here and there
View Answer

Answers: Option(D).


Memory: No memory available.

Related Post

1. Units and Measurements Questions and Answers
2. Basic Computer Questions and Answers
3. Economic System Questions and Answers
4. Synonyms Questions and Answers
5. Classification of Organism Questions and Answers
6. Analogy Questions and Answers
7. Resistance Questions and Answers
8. Important Days Questions and Answers

Chapter-Wise Post

1. Chapter-wise questions and answers on computer
2. Chapter-wise questions and answers on english
3. Chapter-wise questions and answers on reasoning
4. Chapter-wise questions and answers on physics
5. Chapter-wise questions and answers on biology
6. Chapter-wise questions and answers on economy
7. Chapter-wise questions and answers on network theory
8. Chapter-wise questions and answers on miscellaneous

Our Social Pages